Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Έκαψαν την Ελλάδα κι έγιναν καθηγητές στο Χάρβαρντ

Έκαψαν την Ελλάδα κι έγιναν καθηγητές στο Χάρβαρντ



Αφού έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής τώρα πήγαν να γίνουν καθηγητές στο Χάρβαρντ.

Το Χάρβαρντ ξέρει που οδήγησαν την Ελλάδα οι συγκεκριμένοι κύριοι εκτός και αν αυτό είναι που τους ενδιαφέρει να έχουν καθηγητές αυτούς που έφεραν την κρίση έτσι ώστε οι φοιτητές τους να μάθουν από πρώτο χέρι τι να μην κάνουν.
Ποιοι είναι τώρα αυτοί οι καθηγητές στο Χάρβαρντ;

Γιώργος Παπανδρέου : 20.000 δολάρια παίρνει για τα πρώτα μαθήματα ,για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες των ελλήνων πολιτικών του πρώτου μνημονίου. Καθηγητής λοιπόν στο ινστιτούτο Πολιτικής του ιδρύματος και οι διαλέξεις του φέρουν τίτλο: «Επανασχεδιάζοντας την Ευρώπη»

Παύλος Γερουλάνος : αναπληρωτής του Γιώργου Παπανδρέου στο κορυφαίο ίδρυμα εξάλλου κι εκείνος μετά το Williams college college έκανε το μεταπτυχιακό του εκεί.

Άννα Διαμαντοπούλου : Εδώ και μια εβδομάδα και αυτή στο Χάρβαρντ διδάσκει πρότζεκτ με τίτλο: Το μέλλον της διπλωματίας. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Φανταστείτε ότι η πρώτη της διάλεξη είχε θέμα: Η Ευρώπη σε κρίση η Ελλάδα σε κίνδυνο.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου : Μετά την εθνική οδύνη και την μεγάλη επιτυχάι στα οικονομικά του κράτους μας θα διδάξει στο Χάρβαρντ και αυτός την οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη στο τμήμα Διεθνών οικονομικών του πανεπιστημίου.

Συμπέρασμα: έγιναν υπουργοί και πρωθυπουργοί, κατέστρεψαν την Ελλάδα, φάνταζομαι όπως όλα δείχνουν ότι δεν φτώχυναν από όλη αυτήν την κρίση και τώρα πήγαν στο Χάρβαρντ να διδάξουν την κρίση και την καταστροφή της χώρας και αν βγάλουν και από κεί λεφτάκια….Αυτά είναι

Όσο για τον Γιώργο Αλογοσκούφη αυτός αρκέστηκε στα πάτρια εδάφη και γύρισε στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου όπου δίδασκε από το 1990.

Όσο για τον Γιώργο Βουλγαράκη εκείνος πετάει μέχρι την Κύπρο για να διδάξει , χρηματοοικονομική λογιστική στο ανοικτό πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Αυτούς δεν τους ζήτησε το Χάρβαρντ προφανώς για ευνόητους λόγους . Μια ερώτηση έχω μόνο; Αφού έχουμε τόσα σαϊνια στα οικονομικά η Ελλάδα γιατί βούτηξε στο κενό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου