Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ & ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Η ΠΑΝΣΕΛΛΗΝΟΣ & ΟΙ …ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΕΦ. 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στην Ιταλια, την Γαλλια, & τη Γερμανια θεωρειτο ότι ενας ανδρας θα μπορουσε να επιφερει την μεταλλαξη, εάν κατά τη διαρκεια του θερους επιλεξει μια Τεταρτη η Παρασκευη να κοιμηθει εκτος κατοικιας & η πανσεληνος τον λουζει.
Με αυτή λοιπον τη θεωρια ασχοληθηκαν  αυστραλοι ψυχιατροι & εοιστημονες, οι οποιοι κατεληξαν πως συμπτωματα ψυχολογικων κρισεων με εντονες βιαιες τασεις σημειωνονται κατά την διαρκεια της νυχτας οπου το φεγγαρι  ολογιομο αγκαλιαζει τη γη.
 
ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ:
Οι ερευνητες ασχοληθηκαν με τους 91 ψυχικα ασθενεις του νοσοκομειου ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ της ΝΕΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΟΥΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, παρακολουθωντας συστηματικα την συμπεριφορα τους.
Από τον Αυγουστο του 2008 εως τον ιουλιο του 2009 κατεγραψαν με λεπτομερειες το πώς κινουνται στο χωρο.
Με την αναλυση των πρωτων στοιχειων, τα οποια συνεκριναν με τις αναφορες στα αστυνομικα & ιατρικα τμηματα, εφθασαν στο συμπερασμα ότι οντως κατά τη διαρκεια πανσεληνου εμφανιζονται τα πιο ακραια κρουσματα στη συμπεριφορα.
Μεταξυ αλλων παρατηρησαν πως εκεινες τις βραδυες πραγματοποιειται ενας αρκετα μεγαλος αριθμος τροχαιων & βιαιων επεισοδιων, ενώ παρουσιαζεται αυξηση περιστατικων με πλουσιες ψυχιατρικες περιπτωσεις, αυπνιες, εκνευρισμο κλπ….
Ορισμενοι επιστημονες πιστευουν ότι η εξηγηση εχει να κανει με το γεγονος ότι το 70% του ανθρωπινου σωματος αποτελειται από νερο, η πανσεληνος το επηριαζει & ετσι εκδηλωνεται πιεση στους νευρωνες του εγκεφαλου.
 
ΠΗΓΕΣ: ARC. HIMAIRA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου